hr en

Prilagodba pristupačnosti A A

Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU


Studijsko putovanje u Bruxelles za drugu generaciju studenata koji sudjeluju u projektu "Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU"

Na poziv Europske komisije, a u suradnji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj organizirano je studijsko putovanje u Bruxelles za 32 studenata koji sudjeluju u projektu Akademija.

Javni poziv za sudjelovanje u Projektu 'Akademija regionalnog razvoja i fondova Europske unije'

Projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije“ obuhvaća suradnju između Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) i tijela u sustavu upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih investicijskih fondova u Republici Hrvatskoj, s jedne strane te studentskih udruga i drugih neformalnih grupa studenata  koje slobodno djeluju na visokom učilištu,  s druge strane, a sa svrhom podizanja svijesti o fondovima EU, odnosno povećanja informiranja studentske populacije vezano uz mogućnosti korištenja fondova EU, sustav upravljanja i kontrole korištenja fondova te pripremu i provedbu projekata.

Polaznici Akademije regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na studijskom putovanju u Bruxellesu

U sklopu Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU, 28 studenata iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Šibenika i Vrbovca, 4. i 5. prosinca 2014.,  boravilo je u Bruxellesu na studijskom putovanju koje je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organiziralo u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj.
 

Akademija - presjek dosadašnjih aktivnosti

Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU započela je s radom u lipnju ove godine s ciljem informiranja i obrazovanja studenata o svim aspektima korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ovdje možete vidjeti presjek dosadašnjih aktivnosti te studentske radove nastale u sklopu Akademije.

 

Održana panel rasprava „Mogućnosti mladih iz EU fondova“ i nagrađeni najbolji studenti sa studijskim putovanjem u Bruxelles

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, 21. listopada 2014. godine održano je predstavljanje rezultata Akademije regionalnog razvoja i fondova EU, panel rasprava „Mogućnosti mladih iz EU fondova“ te dodjela nagrada najboljim studentima koji su sudjelovali u dosadašnjoj provedbi pilot projekta Akademije.

Panel „Mogućnosti mladih iz EU fondova“

U sklopu javnog predstavljanja pilot projekta Akademija regionalnoga razvoj i fondova EU održana je panel rasprava na temu „Mogućnosti mladih iz EU fondova“.

Radionica „Upravljanje projektnim ciklusom“ za studente u Rijeci

U sklopu provedbe pilot projekta "Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU" na Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci, od 16. do 17. listopada 2014., održana je radionica „Upravljanje projektnim ciklusom“ koju je vodila gospođa Mirela Despotović iz Centra za civilne inicijative.

Panel rasprava Mogućnosti mladih iz EU fondova

Ekonomski fakultet u Zagrebu (Trg J.F. Kennedyja 6)
21. listopada 2014., s početkom u 10 sati

Prijavi svoj dolazak putem on line obrasca

22 studenta iz 5 studentskih organizacija prošli su intenzivnu radionicu kako napisati projekt

U sklopu projekta Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU, od 30. rujna do 2. listopada u Zagrebu je održana radionica upravljanja projektnim ciklusom.

Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je u lipnju ove godine pilot projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije“, čiji je cilj podizanje svijesti studentske populacije o važnosti i koristi EU fondova, te njihovo informiranje i educiranje o svim aspektima korištenja EU fondova.


type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-img;dblclick=edit;

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-title;dblclick=edit;Važni dokumenti

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-img;dblclick=edit;

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-title;dblclick=edit;Odbor za praćenje

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-img;dblclick=edit;

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-title;dblclick=edit;Popisi operacija

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-img;dblclick=edit;

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-title;dblclick=edit;Pregled natječaja

type=item;module=blocks;parent=parent;id=front-block-contest-text;dblclick=edit;

Mogućnost jednostavnog pretraživanja svih natječaja